Lebnan Restaurant | Over ons
Restaurant Libanais du Chef Milad Darwish à Overijse, près de Bruxelles. Milad Darwish's lebanese restaurant at Overijse, near Brussels. Het Libanese restaurant van Milad Darwish in Overijse, in de buurt van Brussel.
Restaurant, Liban, Libanais, Overijse, Humus, Mutabal, Milad, Darwish, Bruxelles, Brussel, Brussels, Lebanese, Libanese, Mezze, Lebnan, Belgique, Belgium, Buffet, Cuisine, Resto,
649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-649,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Authentieke

keuken

Op basis van verse en kwalitatieve producten wekt de Libanees-Syrische keuken voortdurend de aandacht van de grootste fijnproevers. Ze heeft haar populariteit te danken aan haar echtheid en het gebruik van natuurlijke, gezonde ingrediënen ; sesamzaad, linzen, kikkererwten, boekweit, gedroogde vruchten, aubergines, granaatappel,…Kortom, een ideale combinatie van smak en evenwicht. Bestaande uit een ruim assortiment mezze, gegrild vlees maar ook traditionele stoofschotels, is het een ruime, kleurrijke keuken die je aanzet tot delen en gezellig tafelen.

 

Bij Lebnan draait onze keuken vooral rond een erfenis van recepten die zijn doorgegeven doorheen verscheidene generaties. Milad wil zijn voorliefde voor de goede dingen des levens delen. Elk ingrediënt en specerij wordt met zorg gekozen om u het beste van de Libanese keuken te laten ontdekken.

Lebnan-Chef

Milad Darwich, Manager van Lebnan Restaurant

Milad houdt de Libanees-Syrische keuken hoog in het vaandel. Ze doet hem, elke dag opnieuw, het geluk van zijn jeugd herbeleven, waaronder het lekkere brood van zijn grootmoeder en de heerlijkste recepten van zijn grootvader. De reden waarom hij nu zijn heerlijke gerechten aanbiedt in zijn eigen restaurant is vooral omdat het een manier is om deze fijne tijd van gezelligheid en gastvrijheid te delen met iedereen die ervan komt proeven. Milad vergelijkt zijn keuken met de ceder, nationaal embleem van Libanon ; heilig en diep geworteld in familiale tradities.